mkb klikservice
Ik zag wel dat je naar me cake

Google is meer dan alleen zoeken

Stelt u zich eens voor: u verkoopt taarten op bestelling. U kunt ervoor kiezen om enkel te adverteren in de zoekmachines. Maar wat nou als u al in the picture bent vóórdat mensen naar uw product gaan zoeken? Of als u in beeld bent op de momenten dat mensen niet actief aan het zoeken zijn (maar nog wel geïnteresseerd)? Interessant? Lees dan snel verder!

De werking van Google Display-campagnes

Zoals u hierboven kunt lezen is een Google Search-campagne soms niet de gewenste (of enige) oplossing. Als u een nieuw product heeft, bijvoorbeeld. Of misschien wilt u mensen bereiken die niet alleen actief op zoek zijn naar uw product. In dergelijke gevallen biedt een Google Display-campagne uitkomst.

Met een Google Display-campagne worden uw advertenties getoond op het netwerk van Google. Dit netwerk bestaat uit sites die advertentieruimte verhuren aan Google. Google maakt de ruimte beschikbaar voor adverteerders zoals u.

Dit netwerk is onderverdeeld in onderwerpen. Zo kunt u ervoor kiezen, als we het voorbeeld van de taarten volgen, om uw advertenties weer te geven op sites die gaan over ideeën voor verjaardagsfeestjes, of een blog over trouwjurken. Want de kans is groot dat mensen die daarin geïnteresseerd zijn, ook binnenkort een taart nodig zullen hebben.