Slimmer adverteren met seizoensgebonden advertenties

mkb clickservice
MKB ClickService: klaar voor de zomer

De zomer is weer begonnen, dus de zomeradvertenties mogen weer op actief! Want voor veel diensten en producten heeft het geen zin om het hele jaar lang te adverteren. Kies in dat geval liever voor seizoensgebonden adverteren. Zo bespaart u Ads-budget en kunt u doelgerichter klanten proberen te bereiken.

Slim budgetteren voor beter bereik

Met het verloop de seizoenen verandert er van alles. Het weer, onze garderobes, onze stemming… Maar ook onze smaak en onze behoeften wisselen het hele jaar door. Velen van ons zullen bij mooier weer niet zo snel op zoek gaan naar winterjassen. En in de koudere maanden hebben de meeste mensen geen omkijken naar de tuin of naar zomerbanden. Zonde om hier op zo’n moment geld aan te verkwisten! Het is dan een goed idee om advertenties hiervoor voorlopig te pauzeren of het budget tijdelijk te verlagen. Het budget wat daardoor vrijkomt kunt u beter besteden aan een product of deel van uw service dat het op dat moment wél waard is.

Daarnaast zijn er dingen die tijdens bepaalde tijden van het jaar juist heel hard lopen. Denk bijvoorbeeld aan campings/vakantiehuisjes, tuinaanleg, bootverhuur, zaden en plaagdierbeheersing in het voorjaar en winterbanden, wintersportvakanties en skiverhuur en loodgieters in het najaar. Zo zijn er nog talloze voorbeelden. Om nog maar niet te spreken over speciale acties en artikelen die te maken hebben met de feestdagen. Geen verkeerd idee dus om hier dan wat meer aandacht aan te besteden en wat extra budget op in te zetten. Zo vergroot u de kans dat u de juiste doelgroep bereikt en dus meer klanten binnenhaalt.

Advertenties en teksten per seizoen

Hier bij MKB ClickService stemmen we uw landingspagina’s en Ads-campagne graag af op uw wensen en behoeften. Zo kunnen wij te allen tijde seizoensgebonden advertenties voor u aanmaken en de verdeling van uw budget hierop aanpassen. Uiteraard monitoren we nauwlettend wat voor effect dit heeft en corrigeren we waar en wanneer nodig.

Daarnaast is het mogelijk nieuwe teksten voor uw nieuwe/tijdelijke diensten te laten ontwikkelen. Had u bijvoorbeeld eerst een pagina over de voorjaarscollectie van uw kledingwinkel en wilt u deze aanpassen om de najaarscollectie uit te lichten? Of heeft u recentelijk een nieuwe, seizoensgebonden service aan uw dienstverlening toegevoegd en wilt u daar een extra pagina voor laten maken? Onze creatieve, professionele copywriters klimmen graag in de pen! Neem contact op met uw projectbeheerder om de nodige informatie door te geven en wij gaan vol enthousiasme voor u aan de slag.

Past seizoensgebonden adverteren wel bij uw onderneming? Ga voor meer informatie naar de website.